Press "Enter" to skip to content

Stoppen met roken – vapen, de nieuwe krankzinnige gewoonte!

Als je kunstmatige sigaretten rookt, doe je mee aan de nieuwe celebrity-trend vapen. Blijkbaar is het cool om er anno 2015 dom uit te zien. De meeste van deze Vaping-apparaten leveren nicotine, het zou natuurlijk goedkoper zijn om wat nicotine-insecticide te kopen en gewoon aan het deksel te likken.

Je zou onmiddellijk dood Vapeshop online Netherlands kunnen gaan, maar het is gewoon een snellere manier om te gaan dan jezelf langzaam te vergiftigen. In Queensland is vloeibare nicotine om goede redenen illegaal, dus het vapen wordt gedaan met propyleenglycol of plantaardige glycerinevloeistof.

Momenteel lijken er geen ernstige risico’s te zijn, alleen keel- en mondontsteking, braken, misselijkheid en hoesten. Maar denk terug of Google terug:

In de jaren vijftig en begin jaren zestig werden sigaretten als goed voor je beschouwd. Sommige merken promootten zelfs de gezondheid van de longen.

Begin jaren zeventig werd ontdekt dat roken stress veroorzaakte en niet oploste. Rond deze tijd maakten onderzoekers voor het eerst bekend dat roken kanker veroorzaakt. Het duurde nog eens acht jaar voordat wetgevers en de medische gemeenschap instemden met de bevindingen.

Tientallen jaren later beginnen goed geïnformeerde mensen nog steeds met roken, ondanks alle bekende informatie. Het punt van deze historische achtergrond is dat vapen een onbekende hoeveelheid is. We weten dat het milde problemen veroorzaakt, maar gezien de geschiedenis van roken rijst de vraag: waarom zou je in vredesnaam slechts een potentiële statistiek willen worden in de geschiedenis van vapen.

In de woorden van Wikipedia suggereert momenteel het beperkte bewijs dat e-sigaretten veiliger zijn dan traditionele sigaretten, en dat ze een risico op verslaving met zich meebrengen voor degenen die met de gewoonte beginnen.

Dus veiliger dan sigaretten is hetzelfde als zeggen dat het vallen van een motorfiets met 160 km/u veiliger is met een helm op! Dat brengt me terug bij de titel Vapen, de nieuwe krankzinnige gewoonte.

Denk aan alle leuke vermakelijke dingen die je zou kunnen doen in plaats van een verbrande chemische stof in je longen te inhaleren, waar je lichaam hopelijk een manier voor moet vinden om ermee om te gaan, maar dan vraag ik me af hoeveel rokers in het verleden hetzelfde hebben gedacht .

De meeste Vaping-apparaten die op internet bij mij worden gepromoot, komen uit China, misschien niet de meest betrouwbare chemische bron. Gezien het aantal mensen dat begint met roken, stoot ik waarschijnlijk gewoon mijn hoofd tegen de muur om een paar mensen van zichzelf te redden.

Misschien ontwikkel ik gewoon het geheel nieuwe Vaping-hypnoseprogramma voor als degenen die nog steeds inademen, wensen dat ze dat niet deden!

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.