Press "Enter" to skip to content

Tuinverlichting op zonne-energie in landschapsverlichting

Tuinlampen op zonne-energie zijn een geweldige manier om milieuvriendelijker te zijn, maar voordat u ze gaat kopen, is het een goed idee om eerst een paar belangrijke punten te overwegen. De voordelen van het gebruik van tuinverlichting op zonne-energie liggen voor de hand, maar u moet ook nadenken over de nadelen, evenals plannen waar u ze wilt gebruiken, welk doel u wilt dat ze dienen, hun kwaliteit en kosten.

Voordelen

• Het eerste voordeel solar tuinverlichting van het gebruik van tuinverlichting op zonne-energie is dat er geen energiekosten zijn, omdat ze zonne-energie gebruiken om de batterijen overdag op te laden en ‘s nachts leeg te lopen.

• Het tweede voordeel is dat er geen bedrading nodig is omdat ze geen elektriciteit nodig hebben. Hierdoor zijn ze gemakkelijk overal te installeren waar je licht wilt, en gemakkelijk te verplaatsen als je later dingen wilt verplaatsen.

Nadelen

• Tuinlampen op zonne-energie kunnen wat duurder zijn in aanschaf dan hun elektrische tegenhanger, vooral de lampen van hogere kwaliteit.

• De belangrijkste klachten zijn dat ze niet zo helder schijnen of niet zo lang meegaan als elektrische lampen.

• De batterij laadt niet op op bewolkte dagen en ze kunnen niet gebruikt worden in schaduwrijke gebieden.

Verschillende manieren om tuinverlichting op zonne-energie te gebruiken in landschapsverlichting

• Accentverlichting op zonne-energie – Wordt voornamelijk gebruikt voor het accentueren van tuinkenmerken met een zachtere gloed, zoals speciale planten, fonteinen of langs funderingen van gebouwen.

• Tuinpadverlichting op zonne-energie – Ze schijnen helderder dan accentverlichting en doen wat de naam al doet vermoeden… verlicht paden en trottoirs. Er zijn veel verschillende stijlen om uit te kiezen… paalstijl of haakstijl komen het meest voor, maar er zijn er ook die in het pad zelf kunnen worden ingebouwd in een baksteen-, hout- of steenontwerp.

• Lantaarnpalen op zonne-energie – Deze staan hoger en zijn ideaal voor het omlijnen van een oprit of het verlichten van een looppad. Klassieke Victoriaanse lantaarnpalen creëren een ouderwetse romantische sfeer, maar er zijn veel ontwerpen om uit te kiezen om je huis perfect te accentueren.

• Drijvende vijververlichting op zonne-energie – Pronk ‘s nachts met uw waterornament door een prachtige gloed in uw vijver of zwembad te creëren.

• Tuinverlichting op zonne-energie & parasols op zonne-energie – Tuinverlichting op zonne-energie is eenvoudig te installeren en zorgt voor handige verlichting in opslagloodsen, carports, aanlegsteigers en meer. Parasols op zonne-energie zijn perfect als u graag buiten zit in de koelere nachtelijke uren op warme zomerdagen, en zijn geweldig voor entertainment in de achtertuin en bistro’s.

• Tuindecoraties op zonne-energie en lichtslingers op zonne-energie – Tuinstokken en fonteinen op zonne-energie, standbeelden op zonne-energie, windgong op zonne-energie en decoraties op zonnebomen zijn er in alle soorten en maten. Lichtslingers op zonne-energie kunnen worden gebruikt voor Kerstmis of het hele jaar door om uw huis en tuin te verlichten.

Plaats

Tuinlampen op zonne-energie hebben 8-16 uur volle zon nodig om de batterijen volledig op te laden voor de beste prestaties. Tenzij u van plan bent om de lampen elke dag naar een locatie met zon te verplaatsen of een creatieve manier bedenkt om de batterijen op te laden, moet u de tuinverlichting op zonne-energie in een zonnig gebied installeren.

Kwaliteit versus kosten

Er zijn verschillende kwaliteit tuinverlichting op zonne-energie op de markt, hoe beter de kwaliteit, hoe hoger de kosten. Houd er rekening mee dat lampen van betere kwaliteit helderder schijnen en langer meegaan dan goedkopere lampen. Als u tuinverlichting op zonne-energie koopt die een tijdje mee wilt gaan, zult u gelukkiger zijn met de resultaten als u een kwaliteitsproduct koopt.

Dit zijn slechts een paar basiszaken waar u aan moet denken bij het kopen van tuinverlichting op zonne-energie. Andere dingen om te overwegen zijn van welke materialen de paneelbehuizing en zonnepaneelafdekking is gemaakt en waarom het belangrijk is, waterdichtheid, batterijen en meer.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.